Andere werelden

FuzeField is niet alleen ontwikkeld voor het primair onderwijs, maar heeft daarbuiten ook heel veel toepassingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de buitenschoolse opvang.

FuzeField x BSO's

Na een lange dag school willen kinderen lekker spelen, ontspannen en vooral veel lol maken met elkaar. Daarom zijn we ervan overtuigd dat FuzeField ook op de BSO een hele goede toevoeging is.

In onze trials zagen we dat kinderen niet meer van het veld af wilden en zelfs ver na schooltijd nog op het schoolplein druk aan het Fuzen waren. Waarom zouden ze ook stoppen met bewegend leren als de school dicht gaat?

Op het FuzeField zijn ze lekker buiten in beweging, aan het leren en lol aan het trappen met elkaar!

Neem gerust contact op om hier meer over te horen.

FuzeField x andere werelden

We hebben nu een aantal educatieve modules ontwikkeld voor het basisonderwijs, de mogelijkheden van FuzeField zijn echter eindeloos. We kunnen voor elke vorm van educatie, voorlichting of training een module ontwikkelen waarbij we mensen bewegend laten leren. Andersom werkt het trouwens net zo goed: al lerend mensen in beweging krijgen.

We onderzoeken op dit moment actief andere markten en mogelijkheden en staan dus ook zeker open voor jouw ideeën en suggesties!

Samenwerken in andere werelden?

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.