Bewegend leren challenge op de NOT!

Wij zijn de stand waar er het meest bewogen én geleerd gaat worden!
Dat doen we graag samen met jou! We hebben speciaal voor de NOT Bewegend leren challenge een spel gemaakt. De speler die aan het eind van de beurs de hoogste score heeft wint!

Word jij de grote NOT winnaar?

Kom langs in hal 1 bij FuzeField (01.B144), speel het NOT spel en win! De speler die aan het eind van de beurs de hoogste score heeft wint:

  • Een workshop ‘Bewegend leren’ voor jouw school en je collega’s uit de stichting!
  • Én 20% korting op de aanschaf van een FuzeField! (mocht je zelf geen FuzeField aanschaffen, dan is deze 20% korting overdraagbaar naar een school bij jou in de stichting)

 

En elke dag een loting 

Verder verloten we onder alle deelnemers per dag ook een ‘Workshop waardebon’ ter waarde van €250,-, waardoor je onze bewegend leren workshop kunt afnemen voor jouw school voor €250,- in plaats van de reguliere €500,-.

 

Tot snel bij ons op stand 01.B144?

Sta je ook al te trappelen om mee te bewegen? We zien je in hal 1, stand 01.B144! Heb je nog geen toegangskaartje? Registreer je hier gratis bij de NOT.

 

Alvast meer informatie ontvangen?

Wil je alvast wat meer weten over FuzeField? Vul dan onderstaande formulier in en wij mailen je enkele handige PDF’s. Deze bevatten leermodule informatie, uitleg over ons move, play, learn concept, en meer.

 

 

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.