Het FuzeField

FuzeField is een interactieve bewegend leren vloer voor buiten waarmee je als speler springend op de gekleurde zones, educatieve modules speelt. Door te springen, navigeer je als speler op een heel actieve manier naar educatieve en motorische spellen die op het scherm worden getoond.

Het fundament is een gezonde actieve houding

Door te spelen op het FuzeField sta je in een actieve en natuurlijke houding. Even lekker niet op je stoel zitten tijdens het leren met een scherm voor je neus, maar juist buiten, rechtop staand en energiek bewegend leren. Het fuzen voelt voor elk kind heel natuurlijk aan en is daarmee erg toegankelijk.

Zo werkt het FuzeField

De gekleurde stippen op het veld komen overeen met de kleuren op het scherm. In het midden van het scherm staat een vraag met daaromheen de antwoorden. Spring op de stip met het juiste antwoord! Lees hier verder over de werking van het FuzeField.

 

Zo bedien je het menu

Niet alleen het spelen, maar ook het kiezen van modules en niveaus doe je eenvoudig met de vier stippen op het FuzeField.

 

Zonder voorbereiding en begeleiding

Kinderen kunnen zelfstandig het FuzeField bedienen. Daardoor is het mogelijk om zonder voorbereiding en zonder begeleiding bewegend leren in te zetten. Het systeem begeleidt de spelers door een educatieve en adaptieve lijn die versterkt wordt door gamification. De kinderen gaan op het FuzeField staan en het bewegend leren kan beginnen!

Solo of samen

FuzeField kan je in je eentje en met elkaar spelen. We zien dat Fuzen aanzet tot samenwerken. Toeschouwers raken enthousiast en helpen spelers verder te komen door aanwijzingen te geven en aan te moedigen. Dus of je nou in je eentje wilt leren of juist met elkaar, FuzeField is een platform om zowel individueel als in een team te leren en lol te hebben!

Realtime verbonden met het internet

Alle velden zijn verbonden met het internet, dat maakt het mogelijk om nieuwe spellen en nieuwe content in bestaande spellen toe te voegen. Dankzij deze verbinding kunnen we ook alle getallen uit het FuzeField halen, zodat we jou elke maand een mooi overzicht kunnen sturen over het gebruik van jouw veld! Hierdoor kan je bewegend leren inzichtelijk maken voor kinderen, ouders en het team! 

Dit alles geeft ons elke dag zeer waardevolle inzichten om het FuzeField en alle modules continue proactief door te ontwikkelen.

Installatie & onderhoud

Ook de aanschaf, installatie en onderhoud van een FuzeField is kinderspel.

  • Je hoeft niets zelf te doen. Wij verzorgen de installatie en jij mag gelijk beginnen met spelen.
  • Onze installatiespecialisten komen bij je langs en binnen een dag ligt het gehele FuzeField in jouw schoolplein. Je hebt er zelf geen omkijken naar, alles wordt door ons verzorgd. 
  • We snoepen geen enkele vierkante speelmeter van het schoolplein af. We voegen er alleen een ongekende functionaliteit aan toe.
  • Omdat een FuzeField een eigen internetverbinding heeft, wordt er geen gebruik gemaakt van het internet van de school. Bij de installatie of het gebruik is dus niemand van de IT afdeling van jouw organisatie nodig. Komen kijken en het FuzeField uitproberen mag natuurlijk altijd. 😉
  • Het FuzeField kan tegen een stootje en vergt vrijwel geen onderhoud.
  • FuzeField is gemaakt van duurzaam en grotendeels ge-upcycled en recyclebaar materiaal.
  • Bij vragen staan onze specialisten voor je klaar om je te woord te staan of te komen helpen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.