Het FuzeField

FuzeField is een interactieve beweegvloer waarmee je als speler springend op de gekleurde zones, educatieve modules speelt. Door te springen, navigeer je als speler op een heel actieve manier naar educatieve en motorische spellen die op het scherm worden getoond.

Wat is een FuzeField

FuzeField is een drukgevoelige beweegvloer van robuuste, duurzame materialen waarmee een speler springend spellen speelt op het bijbehorende scherm.

FuzeField kan tegen een stootje en is nagenoeg onderhoudsvrij. Dit geldt ook voor de speel- en leermodules die via een 4G-internetverbinding altijd up-to-date worden gehouden, zonder dat daarbij enige IT kennis vanuit de school nodig is.

Step & play

Hoe het werkt? Heel simpel. Gewoon beginnen! 

Je hebt geen ingewikkelde training nodig om FuzeField te bedienen. Het is een kwestie van op het FuzeField stappen en gaan spelen. Door te springen, speel je als speler op een heel actieve manier de game. Zo maak je bijvoorbeeld een jump op de kleur van het goede antwoord. En bij een fout antwoord, corrigeer je dit door alsnog op de kleur van het goede antwoord te springen waardoor je dit nog beter onthoudt. Eindelijk mag je op je toetsenbord springen!

Solo of samen

FuzeField kan je in je eentje en met elkaar spelen. We zien dat Fuzen aanzet tot samenwerken. Toeschouwers raken enthousiast en helpen spelers verder te komen door aanwijzingen te geven en aan te moedigen. Dus of je nou in je eentje wilt leren of juist met elkaar, FuzeField is een platform om zowel individueel als in een team te leren en lol te hebben!

Publiekstrekker

FuzeField is uniek in beeld en functie. Het brengt enthousiasme en lol, trekt aandacht en laat mensen stralen. De aanwezigheid van een FuzeField in jouw omgeving heeft naar onze ervaring een enorm positief effect op mensen. Het is een fantastisch middel om kinderen van jouw school en BSO enthousiast te krijgen (en te houden).

Primair onderwijs, BSO en daarbuiten

FuzeField zorgt in het primair onderwijs voor betere cognitieve prestaties door bewegen, spelen en leren op een ultieme manier te combineren. Onze adaptieve modules sluiten naadloos aan bij de leerdoelen en traditionele methoden zoals flitsen.

In onze trials zagen we dat kinderen ook na schooltijd op de BSO, fanatiek en met veel plezier bleven Fuzen. We onderzoeken op dit moment actief andere werelden en toepassingsmogelijkheden.

Heb jij een goed idee? Wij zijn razend benieuwd dus neem zeker contact met ons op!

Installatie & onderhoud

Ook de aanschaf, installatie en onderhoud van een FuzeField is kinderspel.

  • Je hoeft niets zelf te doen. Wij verzorgen de installatie en jij mag gelijk beginnen met spelen.
  • Onze installatiespecialisten komen bij je langs en binnen een dag ligt het gehele FuzeField in jouw schoolplein. Je hebt er zelf geen omkijken naar, alles wordt door ons verzorgd. 
  • We snoepen geen enkele vierkante speelmeter van het schoolplein af. We voegen er alleen een ongekende functionaliteit aan toe.
  • Omdat een FuzeField een eigen internetverbinding heeft, wordt er geen gebruik gemaakt van het internet van de school. Bij de installatie of het gebruik is dus niemand van de IT afdeling van jouw organisatie nodig. Komen kijken en het FuzeField uitproberen mag natuurlijk altijd. 😉
  • Het FuzeField kan tegen een stootje en vergt vrijwel geen onderhoud.
  • FuzeField is gemaakt van duurzaam en grotendeels ge-upcycled en recyclebaar materiaal.
  • Bij vragen staan onze specialisten voor je klaar om je te woord te staan of te komen helpen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.