Echt bewegen, spelen en leren in de buitenruimte

FuzeField is niet alleen ontwikkeld voor het primair onderwijs, maar heeft daarbuiten ook heel veel toepassingsmogelijkheden. Denk aan speelparken, sportaccommodaties, vakantieparken, buurtpleinen en andere plekken waar mensen samenkomen in de buitenruimte.

Step & play,
iedereen kan fuzen!

Het maakt bewegen, spelen en leren zo toegankelijk mogelijk voor iedereen, van jong tot oud. Dat betekent dat het veld altijd aan staat en direct klaar is om te spelen! Step & play!

Spelers gaan er simpelweg op staan, kiezen vanaf het veld eenvoudig een spel en beginnen. De bewegingen zijn zeer simpel en intuïtief, waardoor het FuzeField een hoge mate van toegankelijkheid en gelijkwaardigheid in zich heeft.

Sportief of niet, jong of oud iedereen kan fuzen.

 

Korte, leuke en leerzame beweeggames

Er zijn allerlei beweeg-, speel- en leermodules aanwezig op het veld. Denk aan gezondheid, rekenen, taal, topografie, beweegchallenges, uitdagende denkspellen, fun games en meer.

De leermodules zijn adaptief en dagen gebruikers dus altijd uit op hun eigen niveau. De games zijn kort en taakgericht, waardoor er een snelle doorloop van spelers is en een veld zich dus heel goed leent voor allerlei pleinen en andere ruimtes waar mensen aanwezig zijn.

Content per doelgroep & realtime inzicht

FuzeField is realtime verbonden met het internet, wat veel interessante inzichten oplevert over het beweeggedrag van de bezoekers alsmede ook de mogelijkheid om games en content specifiek in te richten op de doelgroep die zich op die plek bevindt. Denk aan de verschillen in spelers tussen scholen, openbare ruimte, buurtcentra, bejaardentehuizen, sportaccommodaties, en meer.

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.