NPO gelden

Maak gebruik van het Nationaal Programma Onderwijs (de NPO gelden) om bewegend leren bij jou op school sneller naar een hoger niveau te tillen.

NPO gelden

 • Een school maakt een schoolscan. Dit mag op het niveau waar de school het meest mee gebaat is. Dit kan zijn leerling, klas of bijvoorbeeld leerjaarniveau.
 • Op grond van deze schoolscan zijn de behoeften duidelijk. Deze behoeften worden gekoppeld aan de mogelijkheden van de menukaart. Bijvoorbeeld A, B, C, D en F.
 • Een schoolplan inclusief ambities om de achterstanden als gevolg van corona weg te werken wordt opgesteld. Een begroting maakt hier onderdeel van uit. Uitgegaan mag worden van € 701,16 euro per leerling voor schooljaar 2021-2022 (speciaal onderwijs € 1.051,74). Volgend schooljaar (2022-2023) komen opnieuw gelden beschikbaar (€ 500 per leerling). 
 • De MR wordt betrokken en hen wordt gevraagd toestemming te geven op de plannen.
 • Verantwoording via XBLR, waarin antwoord wordt gegeven op deze drie vragen:
  1. Heeft de school een schoolscan uitgevoerd? (download schoolscan stappenplan)
  2. Heeft de MR ingestemd?
  3. Wat zijn de interventies die ingezet worden op de school?

FuzeField sluit mooi aan op de interventies die benoemd worden in de menukaart met interventies waar het Nationaal Programma Onderwijs aan kan worden besteed.

Laat ons jou helpen

Meerdere FuzeFields zijn gelegd met behulp van de NPO gelden voor het primair onderwijs. Mocht je graag onze hulp willen bij de aanvraag of heb je andere vragen waarvan je denkt dat wij je kunnen helpen, neem dan vooral contact met ons op. 

Ga naar contact pagina

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.