Echt bewegen, spelen en leren in de buitenruimte

FuzeField is een interactieve bewegend leren vloer voor buiten, denk hierbij aan (school-)pleinen en andere plekken waar mensen samen komen. Op deze innovatieve vloer worden educatie, bewegen en gamen gecombineerd waardoor er een heel nieuwe dimensie van bewegen en leren ontstaat. Fuzen, noemen we dat.

Step & play,
iedereen kan fuzen!

Het FuzeField zorgt ervoor dat bewegend leren voor iedereen toegankelijk is. Het is een vaste installatie in het plein welke altijd aan kan staan en dus direct klaar is om op te spelen. Spelers kunnen vanaf het veld zelf spellen kiezen, door te bewegen op de beweegzones van het veld. Die bewegingen zijn makkelijk, zodat iedereen mee kan doen. Het FuzeField is hierdoor toegankelijk voor vrijwel iedereen. 

Sportief of niet, jong of oud iedereen kan fuzen.

 

Korte, leuke en leerzame beweeggames

Er zijn diverse beweeg-, speel- en leerspellen te spelen zoals rekenen, gezondheid, taal, topografie, beweeguitdagingen en games. De leermodules zijn adaptief opgebouwd, hierdoor wordt er altijd op een niveau gespeeld dat bij de speler past. We motiveren de spelers door het gebruik van gamification en directe feedback. Dat houdt in dat goede antwoorden gevierd worden met een beloning en bij foute antwoorden de speler naar het goede antwoord gestuurd wordt. Dit maakt dat het zonder enige vorm van begeleiding te spelen is.

De games zijn kort en taakgericht. Hierdoor is er een snelle doorloop van spelers en leent een veld zich dus goed voor allerlei pleinen en andere ruimtes waar mensen aanwezig zijn.

Content per doelgroep & realtime inzicht

Alle velden zijn realtime verbonden met het internet, wat veel interessante inzichten geeft in het beweeggedrag van de spelers en de spellen. We maken alle spellen zelf waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn! Het is hierdoor mogelijk om games en content specifiek voor een doelgroep te maken. 

Het is hierdoor mogelijk om games en content specifiek voor een doelgroep te maken. Denk aan de verschillen in spelers tussen scholen, openbare ruimte, buurtcentra, bejaardentehuizen, sportaccommodaties, en meer.

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.