Subsidie doorstroom- programma PO – VO

Ken jij de subsidie ‘Doorstroomprogramma’s po-vo’ al? Hiermee kan de aanschaf van een FuzeField gefinancierd worden. Let op! Deze subsidie is tot 30 april 2023 aan te vragen. Heb je hulp nodig bij de aanvraag? Neem gerust contact met ons op.

Een belangrijke subsidie voor gelijke kansen

De subsidie Doorstroomprogramma’s po-vo voor gelijke kansen is bedoeld voor leerlingen die op een hoger niveau kunnen presteren, maar hiervoor minder ondersteuning of hulpbronnen hebben dan anderen. Door deelname aan het doorstroomprogramma vergroten zij hun kennis en vaardigheden zodat ze op het juiste niveau kunnen doorstromen.

 

  • Per deelnemende leerling ontvang je €1.000. Er geldt een maximum van €124.000 per aanvraag.
  • Je kunt deze subsidie aanvragen als bevoegd gezag van een van de scholen die deelneemt aan een samenwerkingsverband. Dit moet een school zijn uit het primair of voortgezet onderwijs. Minstens één PO en VO school dienen samen te werken.
  • Je kunt subsidie aanvragen tot en met 30 april 2023.

 

Op de website van de overheid lees je meer over deze subsidie, klik hier voor deze pagina.

Efficiënt en effectief bewegend leren!

Dankzij FuzeField kan je bewegend leren efficiënt inzetten. Het systeem is zonder voorbereiding startklaar en door de directe feedback is er geen begeleiding nodig. Je werkt in de pauze of tijdens de les met plezier aan je leerdoelen!

Meer over FuzeField bewegend leren

Vraag een vrijblijvend meer info aan

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.