Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de Whatsapp chat rechts onderin of via de Contactpagina.

 • Jazeker. Wel is het nodig dat er toegang tot de school is voor de montage van het scherm en om het FuzeField aan te sluiten op het scherm. Alleen toegang is voldoende, niemand van de school hoeft zelf iets te doen bij de installatie.

  Mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

 • Ja, dat kan. Meerdere scholen hebben al gebruik gemaakt van het extra budget uit het Nationaal Programma Onderwijs voor de aanschaf van een FuzeField. Neem voor meer informatie en hulp contact met ons op of kijk op onze NPO informatiepagina

 • Het FuzeField is 240cm breed en 360cm lang. De meeste schoolpleinen zijn voorzien van stoeptegels, in stoeptegels gemeten is een FuzeField 8 x 12 stoeptegels.

  Het scherm is 42 inch, de buitenmaat is 95cm x 54cm en 9cm diep.

 • Samen met onze installatiepartner komen we het FuzeField installeren op het schoolplein. Dat kan binnen of buiten schooltijd. Het installeren van een FuzeField neemt ongeveer een halve dag in beslag.

  Mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

 • Het FuzeField bestaat grotendeels uit gerecycled materiaal. De ondervloer wordt bijvoorbeeld zelfs gemaakt van ge-upcycled materiaal. De resten die overblijven bij het produceren van een FuzeField leveren wij weer in bij de fabriek en worden voor 100% opnieuw gebruikt.

  Het scherm gaat in low power consumptie modus als het niet wordt gebruikt. Daarnaast kan het scherm aan- en uitgezet worden volgens een ingesteld tijdschema.

  Mocht je meer vragen hebben over de duurzaamheid van FuzeField, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

 • Bij het ontwikkelen van FuzeField is ons uitgangspunt geweest dat wij maximale toegevoegde waarde leveren tegen een overzichtelijke investering. Transparant en geen verrassingen.

  Een eenmalig bedrag voor het FuzeField inclusief scherm en installatie, en een jaarlijks bedrag voor het updaten van de aanwezige leermodules.

  De vanaf-prijs van een FuzeField, inclusief installatie, is € 9.750,- exclusief 21% BTW.

  Wij komen graag in contact om een persoonlijke offerte uit te brengen.

 • Jazeker. De installatie is inbegrepen in de aanschafprijs van een FuzeField. Uitzondering hierop is bijvoorbeeld een situatie waarin er flink afwijkende graaf- of bestratingswerkzaamheden moeten plaatsvinden onder of rondom de locatie waar het FuzeField geplaatst gaat worden.

  Mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

 • FuzeField draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van de executieve functies. Dat zijn de regelfuncties van de hersenen. Maar op welke manier? Lees hier meer.

 • Jazeker, er zijn verschillende manieren om bij te dragen aan leermodules en zelfs om deze zelf te realiseren. Neem contact op voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd?

Open chat
💬 Whatsapp bewegend leren specialist
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen? Onze bewegend leren specialist beantwoordt graag al je vragen.